Thuis

Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit geprojecteerde Capacitieve Touch Screen voor verkoop
Van goede kwaliteit geprojecteerde Capacitieve Touch Screen voor verkoop
Zowel is uw fabriek en u werkelijk aardig. De kwaliteit van uw aanrakingspanelen is ook uitstekend. Ik verheug me op opnieuw het bezoeken van u en uw fabriek.

—— Hitesh.P.Sadhnani

Uw touche screnen gingen onze test over en onze cliënten zijn vrij tevreden met onze modules. Ik hoop wij zakenrelaties kunnen vestigen op lange termijn!

—— Srikant Gupta

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd. Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd. Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd. Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd. Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd. Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd.
Fabrieksgebouw receptie kantoorruimte stofvrije Workshop Klasse 100 Stofvrije Cabine Zijde afdrukken

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kenshin/het Glanzen/Cloudtop
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 3 million-5 million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Ongeveer ons

 

Opgezet in 2008, Dongguan-het GLANZEN is Elektronisch Technologieco., Ltd (het GLANZEN), met zijn hulp Elektronisch de Technologieco. van fabrieksdongguan CLOUDTOP, Ltd (CLOUDTOP), gespecialiseerd in het onderzoeken van, het ontwikkelen van, de productie van en het leveren van aanrakingspanelen, met inbegrip van paneel van de 4 draad het weerstand biedende aanraking, paneel van de 5 draad het weerstand biedende aanraking, capacitief aanrakingspaneel, digitaal aanrakingspaneel enz., die wijd in LCD modules voor toegangsbeheer, industriële controle, huishoudenelektronika, automobielgps-navigatieapparaten worden gebruikt, medisch, het onderwijzen, kantoorbenodigdheden en andere producten met aanrakingsfunctie.

 

Het GLANZEN en CLOUDTOP controleren strikt de kwaliteit van aanrakingspanelen volgens industriële norm en van cliënten vereisten. Wij bezitten meer dan 2000 vierkante meters 10.000 klassen stofvrije workshops en meer dan 200 vierkante meters zijn uitgerust met 100 klassen stofvrije workshops, wat fundamenteel de netheid van onze aanrakingspanelen verzekert. Betreffende onze capaciteit van R&D en van de productie, hebben wij 12 ervaren mensen in het beheer en er zijn meer dan 50 arbeiders, de meesten van wie met ons meer dan 3 jaar zijn geweest. Voorts om de kwaliteit te waarborgen vanaf het begin, kopen wij slechts merkmaterialen en sommige zeer belangrijke stappen, zoals zijde-drukt, lamineren, snijden, FPC enz. die, zijn allen in werking gesteld door automatische machine en vaardigheid-ervaren arbeiders plakken. Bovendien, voeren wij 100%-inspectie uit om ervoor te zorgen dat elk die paneel van de stukaanraking van pakhuis wordt geleverd aan de eisen van onze cliënten kan voldoen.

 

In 2010, gingen wij ISO-9001:2008 Internationaal Beheersysteem en 14001:2004 + Cor 1 over: 2009 Milieubeheersysteem; In 2013, gingen onze aanrakingspanelen BEREIK 144 inspectie over; In 2015, gecontroleerd door TUV, werden wij de nationale hoge norm van de VRC - kwaliteitsfabrikant.

 

Wij zijn trots van onze ontwikkeling en onze cliënten, niet alleen wegens bekende cliënten zoals Samsung en Nintendo, maar ook wegens cliënten die niet dat succesvol maar de hele tijd strevend zijn. Wij hopen u één van hen zult zijn.

 

OPDRACHT

 

Maak Betere Aanrakingscomités die Menselijke Beter kennen!

 

VISIE

 

Het GLANZEN de Aanraking, vervult het Leven met Pret!

 

VALUE

 

Kinderlijk en Eerbiedig; Vriendelijk en Vriendschappelijk; Praktisch en Strevend;

Professioneel en Blijvend; Optimistisch en Hoopvol

 

Contactgegevens
Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Brook Huang

Tel.: +86-18802643295

Fax: 86-769-88002058-606

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)