Thuis

Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit geprojecteerde Capacitieve Touch Screen voor verkoop
Van goede kwaliteit geprojecteerde Capacitieve Touch Screen voor verkoop
Zowel is uw fabriek en u werkelijk aardig. De kwaliteit van uw aanrakingspanelen is ook uitstekend. Ik verheug me op opnieuw het bezoeken van u en uw fabriek.

—— Hitesh.P.Sadhnani

Uw touche screnen gingen onze test over en onze cliënten zijn vrij tevreden met onze modules. Ik hoop wij zakenrelaties kunnen vestigen op lange termijn!

—— Srikant Gupta

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Dongguan het Glanzen wordt Elektronisch Technologieco., Ltd, samen met Elektronisch Technolgoy Co. van Dongguan Cloudtop, Ltd gevestigd in Chang'an-Stad, Donggduan-Stad, de Provincie van Guangdong, China, tussen Guangzhou en Shenzhen. Het bezit meer dan 2000 vierkante meters 10.000 klassen stofvrije workshops en meer dan 200 vierkante meters is uitgerust met 100 klassen stofvrije workshops. Gelieve te bekijken vriendelijk sommige van ons productielijn en materiaal.  En wij hopen wij de eer hebben om u rond onze fabriek te tonen wanneer u ons ergens in de toekomst bezoekt.

   

  Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd.

   

  Boven foto's toon gennerally de stofvrije workshops; de volgende beelden tonen wat materiaal.

  Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd.

   

  Laminering van de bovenlagen aan de bodemlagen en het proces om silkprinting.

  Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  Shining (Cloudtop) is een OEM en ODM fabrikant. Kortom, we zijn in een positie om klanten te helpen bij het touch panels / schermen produceren volgens de tekening aangeboden. Eigenlijk zijn we ook in staat om het ontwerp te baseren op de specifieke wensen van de klant. Tot nu toe hebben we ten dienste van ongeveer 100 klanten, zowel binnenlandse als abraod en de meeste van hen hebben samengewerkt met ons vanaf het begin van de oprichting van Shining. Bovendien hebben wij zowat 2000 geproduceerde modellen. Hier willen we een aantal van onze klanten te presenteren:

 • R & D

  Het glanzen (Cloudtop) doet geen onderzoek zoals Samsung of andere IC-bedrijven. Onze R&D-ontwikkelingsontwerpen volgens uw idee. Wij weten diep dat onze kernzaken aanrakingspanelen moeten produceren die goed met uw producten en ideeën gaan. Onze opdracht moet betere aanrakingspanelen maken die menselijke beter kennen en onze visie moet het leven met pret vervullen. Wij geloven wij suppot onze cliënten aan succes kunnen! En hier, zijn wij verheugd geweest om 2 voorbeelden te tonen die wij volgens de ideeën van cliënten ontwierpen:

   

  Dit is een mobiel telefoonvergrotingsapparaat voor Japanse markt die een mobilofoon die aan het andere grotere aanrakingsapparaat kan maken wordt verbonden:

  Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd.

   

  Dit is een e-schrijver die vaak in het bureau wordt gebruikt of thuis om schrijven en toetsenbord in plaats daarvan te behangen ingevoerd in bureaucomputers voor Koreaanse markt:

  Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd.

   

Contactgegevens
Dongguan Shining Electronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Brook Huang

Tel.: +86-18802643295

Fax: 86-769-88002058-606

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)